Remedii pentru hemoroizi exemple de remedii pe termen lung si scurt

Daca ati descoperit recent ca suferiti de hemoroizi, sau daca suferiti deja de ceva timp de hemoroizi, mai mult ca sigur ca vreti sa descoperiti un remediu rapid si eficient care sa va scape de aceasta afectiune dureroasa.

In ziua de azi, exista numeroase si variate remedii pentru hemoroizi, unele mai extreme decat altele, si altele si mai eficiente.

Exista cativa pasi simpli pe care ii puteti face acasa care va pot ajuta sa ameliorati hemoroizii, si chiar daca nu va vor vindeca de hemoroizi, va vor ajuta sa alinati durerea:
Otetul de mere va ajuta sa micsorati hemoroizii si poate de asemenea sa opreasca sangerarea. Aplicati putin otet de mere pe un tampon de bumbac si tamponati hemoroizii. Poate fi folosit si pe cale orala: amestecati putin otet de mere cu miere intr-un pahar si beti inainte de culcare. Multe persoane cu hemoroizi sustin ca aceasta simpla metoda da rezultate foarte bune.
Uleiul de cocos s-a dovedit de asemenea a fi o metoda simpla dar eficienta de a ostraciza hemoroizii. Aplicati local de doua ori pe zi si dupa fiecare defecatie. Folositi un tampon de bumbac si tamponati zona cu hemoroizi.

Asezati o rampa inalta de, sa zicem 15 cm in fata vasului de toaleta atunci cand trebuie sa defecati. Puneti picioarele pe rampa pentru a vi le ridica. Asta va ajuta la defecatie si reduc durerea atunci cand sunt prezenti hemoroizii.

Uleiul de ricin multi oameni cu hemoroizi au laudat efectul pe care il are uleiul de ricin cand este aplicat pe hemoroizi. O metoda populara spune sa faceti un dop de vata si sa-l imbibati in ulei de ricin, apoi sa-l puneti pe hemoroizi si sa-l tineti acolo in timp ce mergeti. Alina durerea si reduce umflatura.

Acestea sunt doar cateva dintre remediile rapide pentru hemoroizi care va pot ajuta sa reduceti umflatura si durerea. Bineanteles ca ceea ce merge bine pentru o persoana poate sa nu functioneze la fel de bine in cazul alteia. De aceea, este bine sa incercati mai multe remedii pentru hemoroizi pana gasiti una care sa va satisfaca.

Pentru persoanele care au probleme de mult timp cu hemoroizii, si care nu mai sunt satisfacuti de aceste remedii rapide, exista cateva optiuni de remedii pe termen lung pentru hemoroizi.
Chirurgia a fost si este foarte folosita de persoanele care sufera de cazuri grave de hemoroizi, insa recuperarea este foarte lenta si poate fi extrem de dureroasa. Ganditi-va numai ce inseamna sa stai jos, cu toata greutatea pe o operatie in curs de vindecare!

Plus ca pretul operatiei de hemoroizi poate fi destul de ridicat.
Unele terapii de coagulare precum tratamentele cu laser si caldura s-au dovedit foarte eficiente, dar veti intampina aceleasi probleme ca si in cazul operatiei de hemoroizi. Pot fi dureroase si scumpe.