Cremele pentru hemoroizi si ce trebuie sa stiti despre ele

Una dintre cea mai nesuferita si inconfortabila afectiune foarte comuna la majoritatea persoanelor indiferent de varsta sau sex, sunt hemoroizii – acele tesuturi umflate si dureroase din zona anala si rectala.
Intr-adevar, milioane de oameni din intreaga lume dezvolta in fiecare an hemoroizi, care pot varia de la mici la mari si care se pot agrava destul de des.
Exista mai multe optiuni de tratamente pentru hemoroizi. Daca sunt hemoroizi mici sau nu foarte severi, ii puteti trata cu creme care se gasesc fara prescriptii in farmacii, alaturi de alte remedii facute acasa. Astfel, puteti imbunatati problema.
Una dintre cele mai comune metode este folosirea cremei pentru hemoroizi insotita de bai caldute de sezut. Aceaste metode combinate s-au dovedit foarte eficiente pentru persoanele cu hemoroizi.

Ce sunt cremele pentru hemoroizi?

Cremele pentru hemoroizi sunt unguente medicinale care sunt intinse local pe zona inflamata, de obicei pe exteriorul anusului. Acestea variaza in eficienta, si fiecare are propriile caracteristici, dar atunci cand sunt folosite corespunzator si in mod regulat, cremele pentru hemoroizi pot fi foarte eficiente in alinarea temporara a durerii si disconfortului create de hemoroizi.
Cremele pentru hemoroizi sunt foarte bune pentru alinarea rapida a simptomelor dar ele nu pot vindeca hemoroizii. Este nevoie de tratament aditional pentru a scapa de hemoroizi in totalitate.
Cremele pentru hemoroizi se pot gasi in farmacii si fara retete, dar exista si creme pentru hemoroizi care sunt date doar prin retete de la medici. Acestea din urma sunt de obicei mai puternice decat cele fara retete.

Unele creme pentru hemoroizi necesita avizul medicilor, insa pentru majoritatea cazurilor usoare de hemoroizi, cremele pentru hemoroizi disponibile in farmacii fara reteta medicala sunt eficiente in ameliorarea simptomelor.
Una din cele mai populare creme pentru hemoroizi este Procto-Glyvenolul, care sustine ca micsoreaza hemoroizii, in timp ce ajuta si la ameliorarea mancarimii si senzatiei de arsura care apar frecvent in zona afectata de hemoroizi.
Preparatul H este unul dintre cele mai vechi creme pentru hemoroizi, existand pe piata de peste 50 de ani. Multi oameni din intreaga lume au incredere in acest brand dintr-un singur motiv: chiar functioneaza!

Cum sa folosim cremele pentru hemoroizi

Atunci cand aplicam preparatul H sau alte creme pentru hemoroizi, este indicat sa ne asiguram ca zona afectata de hemoroizi este curata si uscata inainte de folosire. Curatati zona inflamata cu grija si asigurati-va ca este uscata. Apoi, aplicati crema pentru hemoroizi uniform si cu delicatete, sau in conformitate cu indicatiile specifice de pe prospect. Cititi cu atentie prospectul pentru a fi siguri ca nu sunteti alergici la nici unul dintre ingredientii din cremele pentru hemoroizi, deoarece puteti resimti disconfort.

Hemoroizii pot fi, si chiar sunt foarte neplacuti, dar pot fi tratati. Cremele pentru hemoroizi atat cele fara reteta cat si cele cu reteta – pot fi foarte eficiente daca sunt folosite in mod corespunzator, eliminand temporar disconfortul si durerea asociate cu hemorozii.
In ceea ce priveste alte tratamente pentru hemoroizi, asigurati-va ca va consultati cu un medic inainte sa le folositi. Unele din marcile de creme pentru hemoroizi existente pe piata va vor oferi mai mult decat imbunatatirea temporara a simptomelor asociate cu hemoroizii.
Exista creme pentru hemoroizi in ziua de azi care micsoreaza hemoroizii. Gasirea cremei pentru hemoroizi potrivita pentru dvs. este cheia in eliminarea durerii si disconfortului care apar odata cu hemoroizii iritati.

Un comentariu:

  1. Haemorrhoid Formula este un produs 100 % natural, amelioreaza instant durerea si vindeca in scurt timp probleme hemoroidale.Se gaseste in farmaciile de lant Dona, Catena Sensiblu, dar si in farmacii independente.

    Folositi cu incredere, nu da dependenta, amelioreaza durerea si vindeca in timp real scurt.

    RăspundețiȘtergere